image
 |  4 25 Липня 2020 | 23:35

В окупованому Криму другий день тривають пошуки 3-річного сина політв'язня

В окупованому Росією Криму тисячі людей вже добу шукають трирічного хлопчика Мусу Сулейманова, який є сином політв'язня Руслана Сулейманова.

До пошуків долучились тисячі кримчан. Про це повідомив глава Меджлісу Рефат Чубаров на своїй сторінці у Facebook, - передає УНН.

Чубаров зазначив, що пошуки тривають. Тисячі кримчан, які долучились до пошуків, перевіряють кожен закуток. Зокрема перевірили і озеро, що знаходиться неподалік, але нічого не виявили. 

Глава Меджлісу також висловив сподівання, що дитина буде знайдена живою і неушкодженою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупаційна «адміністрація» Севастополя не може приховати рекордного приросту COVID-19

Т.зв. "Російський Слідчий комітет" повідомив, що хлопчик зник 24 липня близько 16 години під час прогулянки зі своєю сестрою, яка "втратила його з поля зору". Порушено кримінальну справу.

Відомо також, що батько зниклої дитини Руслан Сулейманов – громадянський журналіст, активіст "Кримської солідарності". Російська ФСБ затримала його під час масштабних обшуків 27 березня 2019 року. Йому інкримінують участь у забороненій у сусідній Росії організації "Хізб ут-Тахрір", яка не є забороненою в Україні. На даний час Сулейманов перебуває у СІЗО.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити