image
 |  0 30 Березня 2020 | 20:31

Антикарантин: в окупованому Луганську влаштували масовий молебень проти коронавірусу

В окупованому Луганську влаштували масовий молебень про зцілення від COVID-19.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

Повідомляється, що молебень відбувся в луганському храмі-каплиці. У ньому взяли участь парафіяни храму, лікарі та представники медичного персоналу дерматовенерологічного, онкологічного і протитуберкульозного диспансерів. 

Одним із організаторів заходу виступив "голова комісії з розвитку охорони здоров'я і фізичної культури Громадської палати ЛНР" Володимир Радіонов. 

Він нагадав, що під час поширення небезпечних хвороб у православній церкві традиційно служиться "молебний спів під час згубної пошесті і смертоносної зарази". 

Радіонов підкреслив, що в ОРЛО "немає зафіксованих випадків захворювання коронавирусною інфекцією, тому ми молимося про тих, хто хворіє у всьому світі". 

"Споконвіку для віруючих людей було звичайною справою під час пошестей холери або чуми накладати на себе багатоденний пост, здійснювати молебні і хресні ходи з чудотворними іконами або до святих місць", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від кулі снайпера на Донбасі загинув український військовий, ще четверо – поранені

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити