image
 |  4 6 Листопада 2022 | 18:23

В Польщі перевернувся бус з українцями: загинув 13-річний хлопчик

Шестеро громадян України їхали мікроавтобусом до Жешува. Однак, на автостраді А4 поблизу Тарнова зіткнувся з автомобілями. Внаслідок ДТП загинула дитина.

Аварія сталася близько 4 ранку 5 листопада між Тарновом і Дембицею. У місцевій поліції повідомили, що в автобусі були 6 українців.

Швидше за все, водій цього транспортного засобу не впорався з керуванням під час обгону вантажівки, внаслідок чого мікроавтобус перекинувся на бік,

— повідомив речник поліції Тарнова Павел Клімек.

За даними поліції, водій вантажівки, що була попереду буса, різко загальмував. Опісля сталося зіткнення.

Під транспортом опинилася дитина тринадцяти років. За даними польських ЗМІ, хлопчик загинув миттєво.

Польський портал In Poland поширив заяву речника Державної пожежної служби в Тарнові. Марцін Опьола зазначив: "Коли приїхали рятувальники, автобус лежав на боці, а 13-річного хлопчика розчавило, він помер на місці".

Також постраждали ще троє людей. Зокрема, жінка, її шестирічний син та один чоловік. Рятувальники надали їм психологічну допомогу.

Усіх трьох постраждалих доставили до лікарні. Вони перебувають під наглядом медиків.

До речі, точна причина смертельної аварії в Польщі поки невідома. Тож у ситуації розбираються місцеві поліцейські та прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинки лучан, які постраждали від обстрілу ще не почали ремонтувати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити