image
 |  65 21 Жовтня 2024 | 10:32

В рф ліквідували начштабу авіаційної ескадрильї, причетного до удару по ТЦ у Кременчуці (ВІДЕО 18+)

У російському селі Супонєво під Брянском знайшли мертвим з множинними травмами голови начальника штабу російської авіаційної ескадрильї, пілота 52-го важкого бомбардувального авіаполку ВКС рф, який причетний до удару по ТЦ "Амстор" у Кременчуці на Полтавщині, в результаті чого загинули 22 людини.

Про це повідомляє ГУР Міноборони, - пише ВолиньUA.

"Вранці 20 жовтня 2024 року у яблуневому саду села супонєво під брянском на росії знайшли труп воєнного злочинця Голєнкова Дмітрія Владіміровіча. Голєнков ― пілот 52-го важкого бомбардувального авіаполку вкс рф (в/ч 33310), який базується на аеродромі "Шайковка" та має на озброєнні бомбардувальники Ту-22М3", - інформують у ГУР.

Повідомляється, що воєнний злочинець обіймав посаду начальника штабу російської авіаційної ескадрильї.

ґолєнков причетний до ракетних ударів по українських цивільних об’єктах, зокрема по торговому центру "Амстор" у місті Кременчук Полтавської області. 

У момент атаки 27 червня 2022 року в ТЦ перебували близько 1000 людей. Внаслідок воєнного злочину тоді загинуло 22 людини, десятки отримали поранення.

Також ґолєнков відповідальний за ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі 14 січня 2023 року, коли загинуло 46 цивільних українців, серед них ― 6 дітей.

За даним ГУР, тіло російського воєнного злочинця дмітрія ґолєнкова  виявили з множинними травмами голови, заподіяними, ймовірно, молотком.

Читайте також: Загиблий льотчик з Луцька назавжди залишиться першим українським пілотом, який збив російські ракети на F-16

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити