image
 |  5 5 Жовтня 2020 | 18:37

В Росії під час лінійки у школі 13 дітей втратили свідомість, 3 — у тяжкому стані

У Псковській області 13 школярів різного віку втратили свідомість під час урочистої лінійки в школі № 7 у місті Великі Луки.

Про це пише УНН із посиланням на федеральне агентство ТАСС і місцеві ЗМІ.

Стан підлітків лікарі оцінюють як середній і важкий, причина інциденту встановлюється, повідомила в понеділок пресслужба обласної адміністрації.

“Тринадцять школярів знепритомніли під час урочистої лінійки в школі № 7 в Великих Луках. Всі діти оперативно госпіталізовані в Великолуцьку дитячу міську лікарню. За даними комітету з охорони здоров’я (Псковської області), троє дітей перебувають у важкому стані, решта в стані середнього ступеня тяжкості”, — йдеться в повідомленні, опублікованому в офіційному каналі регіону в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Батьки самі віддавали дітей!» У Львові побожний педофіл 15 років ґвалтував дівчаток

“Всі необхідні заходи оперативно вжито... Діти знаходяться під наглядом лікарів, взяті всі аналізи, з’ясовуються причини події. Питання взято на особистий контроль!”, — написав у Instagram з приводу події губернатор Псковської області Михайло Ведерніков.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити