image
 |  9 8 Червня 2023 | 17:44

В центрі Володимира світлофори працюють зі збоєм

Жителі Володимира нарікають на роботу світлофорів, що встановлені на перехресті вулиць Ковельської –Луцької – Данила Галицького.

У КП «Полігон» пояснили ситуацію.

Через збій у роботі світлофорних об’єктів у центрі міста – вийшов з ладу контролер. Таких комплектуючих уже не виготовляють, тому вирішили встановити подібний контролер і перепрограмувати його. Вдалося все зробити, але оновлений контролер не ідентичний з попереднім і працює з похибкою (секунда-півтора) .

У подальшому, якщо вдасться налагодити контролер який був встановлений у системі світлофорних об’єктів раніше, то похибка зникне і все буде працювати, як раніше.

Разом з тим розглядається можливість повного оновлення системи пристроїв оптичної сигналізації, призначених для регулювання руху людей, велосипедів, автомобілів і інших учасників дорожнього руху у центрі Володимира.

Нагадаємо, що через негоду, яка трапилась у травні, світлофорні об’єкти у центрі міста зазнали значних ушкоджень і вийшли з ладу.

Комунальне підприємство «Полігон» просить мешканців та гостей Володимир-Волинської громади вибачити за тимчасові незручності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі мешканці двох будинків відмовилися надати доступ до укриттів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити