image
 |  4 2 Листопада 2020 | 16:12

В Україні продовжують зростати нарахування за комуналку

У вересні 2020 року нарахування за житлово-комунальні послуги з урахуванням електроенергії склали 8,3 млрд грн. У серпні ця сума склала 8,1 млрд грн, що на 2,5% менше.

В цілому, українці сплатили за комуналку 9,1 млрд грн (110,3% нарахованих за цей період сум), повідомляє finance.ua з посиланням на Державну службу статистики України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єпископи Московської церкви в Україні НЕ КАНОНІЧНІ: Варфоломій розставив крапки над «і»

На кінець вересня поточного року заборгованість по сплаті комуналки склала 54,3 млрд грн, що на 1 млрд грн менше за минулий місяць.

Станом на 30 вересня заборгованість за постачання та розподіл природного газу склала 21,1 млрд грн. За постачання теплової енергії та гарячої води - 16,3 млрд грн, а за централізоване водопостачання та водовідведення - 5,8 млрд грн. За управління багатоквартирним будинком - 5,1 млрд грн. За постачання та розподіл електричної енергії - 5,0 млрд грн. За надання послуг із вивезення побутових відходів – 1,0 млрд грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити