image
 |  2 19 Травня 2020 | 11:42

В Україні відбувається інформаційне відбілювання та легітимізація відвертих ворогів, - голова Волинської «Свободи»

В Україні відбувається підступна спецоперація зі знищення української нації та української ідентичності, спрямована на дезінтеграцію країни. Ворожі до існування України проросійські сили захоплюють інформаційний простір і з кожним днем почуваються все більш впевнено. Річниця інавгурації Зеленського ознаменувалася кількома подіями, які підтверджують цю думку.

Про це заявив на своїй сторінці в мережі facebook голова фракції ВО «Свобода» у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.

"Відбувається інформаційне відбілювання та легітимізація відвертих ворогів України. Журналіст Гордон випускає в ефір інтерв'ю з Поклонською та Гіркіним. Суспільству хочуть нав'азати думку: з окупантами і зрадниками потрібно розмовляти, їх потрібно почути, простити і примиритися. Це не журналістика. Це гібридна війна і диверсія.

Український парламент перетворюється в інструмент, через який хочуть підважити і так неміцний фундамент Української державності. Морально і ментально розкласти українську націю, схилити її до капітуляції.

Пропозиція Зеленського законодавчо ввести подвійне громадянство відкриває шлях до легітимізації російських бойовиків та колаборантів у ДНР і ЛНР, дозволяє їм брати участь в українських виборах. Через шпарину подвійного громадянства також з'являється можливість у іноземців скупити українську землю.

Інший закон, який внесений у порядок денний Верховної Ради, запроваджує нову статтю Кримінального кодексу - покарання воєнних керівників, у випадку, якщо їх підлеглі «ведуть агресивну війну». Це прямий натяк українській армії від команди ЗЕ: «надо перестать стрелять». Ще один подарунок для України від парламенту: закон про штрафи до 350 тисяч гривень за критику гей-парадів та ЛГБТ. І на довершення всього цього державного маразму з елементами зради Зеленський заявляє, що зробить мусульманські свята державними в Україні. У Москві радісно потирають руки. ЗЕ-влада поступово здійснює демонтаж української України, перетворюючи народні маси у несвідому отару без принципів", - написав депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити