image
 |  0 30 Травня 2022 | 21:41

В Україні за вбивство та зґвалтування судитимуть рашиста

В Україні до суду скерували першу справу щодо зґвалтування під час повномасштабного вторгнення рф – російського військового судитимуть за вбивство цивільного чоловіка та сексуальне насильство над жінкою.

Про це у Facebook повідомила Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова, інформує УНН.

Цитата

"Правильний початок тижня - скерували до суду першу справу про зґвалтування під час війни. За вбивство цивільного чоловіка та сексуальне насильство над його дружиною судитимуть Михайла Романова - військовослужбовця 239-го полку 90-ї гвардійської танкової Вітебско-Новгородскої дивізії зс рф", – написала Венедіктова.

Деталі

Київська обласна прокуратура та СБУ встановили, що в березні під час окупації Броварського району рашист увірвався до будинку в одному із сіл і застрелив його господаря. П'яний військовослужбовець разом з іншим окупантом одразу ж після вбивства кілька разів зґвалтували його дружину. Вони погрожували жінці зброєю та насиллям навіть стосовно її дитини, яка була в цей час поруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили ворожий командний пункт, 67 загарбників і російську техніку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити