image
 |  173 14 Березня 2024 | 17:14

В Україну йде потепління

П'ятниця очікується найтеплішою в західних областях.

Там прогнозують до +9...14°С. На півдні України градуси очікуються стриманішими, повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Там буде +8...11°С.

"У більшості областей температурна картинка досить однобарвна, протягом дня +6...9 градусів. 15 березня - вже середина місяця, ура! Опади більш ймовірні у центральній частині України, на півдні та сході - дощ, де свіжіше, з мокрим снігом. На півночі без істотних опадів. А на заході завтра навіть із сонечком", - написала вона.

У Києві 15 березня опадів не передбачається. Вітер південно-східний, помірний. Найближчої ночі +1...3°С, завтра вдень очікується +6...8°С.

Вихідними можна більше гуляти на повітрі, буде тепліше. У суботу, 16 березня, в Україні потепліє.

"Хіба що холодний язик із північного сходу не дасть теплу поширитися аж до Вінниччини і навіть Одещини. А ось у неділю потепліє в більшості областей, проте в західних областях 17 березня навпаки, похолоднішає і пройдуть дощі. У перехідний період, в березні, синоптична ситуація така, що пора вже шановним фармацевтам винайти спеціально для синоптиків якийсь особливий метеогідазепам - бо голова і від погоди часом не своя, і від складнощів прогнозування", - додала Діденко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити