image
 |  9 27 Листопада 2019 | 09:32

В Україну йдуть дощі з мокрим снігом

В Україні у середу у більшості південних, центральних та східних областей очікуються дощ, подекуди з мокрим снігом, у західній частині місцями туман, ожеледь, температура вдень 0-5° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У більшості південних, центральних та східних областей дощ, подекуди з мокрим снігом, у західній частині місцями туман, ожеледь; на решті території без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень 0-5° тепла; у західних та південних областях вдень 3-8° тепла, на Закарпатті та в Криму 10-12°", - йдеться у повідомленні.

У Києві та області у середу опади не очікуються. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вдень 1-3° тепла, на Київщині вдень 0-5° тепла.

Синоптики прогнозують 28 листопада вночі у західних, східних, Дніпропетровській та Запорізькій областях мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, вдень на заході країни невеликий, на Закарпатті та в Карпатах помірний дощ; на решті території без опадів; температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла, у більшості південних та західних областей 4-9° тепла, на Одещині та в Криму до 12°.

29 листопада вночі невеликі дощі (у північних, центральних та східних областях з мокрим снігом), вдень помірні дощі; температура вночі 0-5° тепла, на півдні до 8°, вдень 2-7°, на заході та півдні країни до 11° тепла.

Вітер південний, південно-західний, 5-10 м/с, 29 листопада у південних областях місцями пориви 15-20 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов різдвяний кліп, який знімали луцькі продюсери (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити