image
 |  5 19 Квітня 2021 | 19:58

В «Укрзалізниці» закінчується дизпаливо: запасів вистачить на кілька днів

В «Укрзалізниці» заявили, що компанія наразі має 2 контракти на поставку 10 тис. тонн дизельного палива. При цьому запасів може вистачити лише на 4 доби.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL» з посиланням на сайт компанії.

Зазначається, що наразі проводиться робота щодо забезпечення стабільної роботи залізничного транспорту.

«Укрзалізниця» контролює ситуацію і має чіткий план заходів для забезпечення необхідного обсягу палива найближчим часом», – додали в пресслужбі.

Нагадаємо, на Великодні та травневі свята в Україні мали запустити щонайменше 11 додаткових поїздів. Вони курсуватимуть в Ужгород, Рахів, Ковель, Чернівці, Миколаїв, Маріуполь, Костянтинівку, Івано-Франківськ, Одесу та Львів.

У травні також буде призначено додаткові рейси п'яти цілорічних поїздів. Окрім того, на свята «Укрзалізниця» вирішила продовжити маршрут швидкісного поїзда № 779/780 сполученням Суми – Київ до Вінниці.

Як повідомляв OBOZREVATEL, «Укрзалізниця» внесла низку змін до розкладу руху поїздів дальнього сполучення. Ухвалили рішення тимчасово скасувати кількість рейсів до Західної України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині приміські поїзди «Ковель–Червоноград» курсуватимуть без заїзду на станцію Ізов

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити