image
 |  4 8 Липня 2020 | 18:20

В умовах карантину в Україні зрівняли години роботи закладів культури та нічних клубів

Кабінет міністрів України дозволив працювати закладам культури до 23:00 год. в умовах карантину. Водночас на засіданні обмежили роботу нічних клубів – також до 23:00 год.

"Питання виникло з приводу неузгодженостей щодо багатьох пунктів, які приймалися щодо карантинних обмежень для закладів культури та, наприклад, розважальних клубів нічних", — зазначив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко на засіданні Кабінету міністрів 8 липня.

Він запропонував внести зміни до постанови Кабінету міністрів від 20 травня №392. Вони дозволять працювати до 23:00 як театрам та іншим закладам культури, так і нічним клубам. 23-тю годину, а не 22-гу, обрали за пропозицією МВС. Мінкульт погодився, - уточнив Ткаченко.

Мінекономіки запропонувало виключити з постанови обмеження для суб’єктів громадського харчування, які працюють за адресною доставкою і на самовивіз.

Ці пропозиції члени уряду одностайно, з умовою доопрацювання впродовж одного дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Світязі не працюють бази відпочинку: поліція провела перевірку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити