image
 |  0 12 Липня 2020 | 13:04

В «Ягодині» вилучили 2 кілогpами бурштину (ФОТО)

У пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону, спільно з військовослужбовцями спецпідрозділу «ДОЗОР» та співробітниками митниці, учора виявили схованку з більш, ніж двома кілограмами бурштину.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ДПСУ.

Вантажівка марки «Сканія» під керуванням громадянина України прибула у пункт пропуску на смугу руху «червоний коридор». Та попри відповідність документів правоохоронці прийняли рішення провести поглиблений огляд транспортного засобу. Зрештою в кабіні автомобіля, серед особистих речей, виявили каміння жовтого кольору загальною вагою понад 2 кг.

Охоронці кордону одразу ж надіслали до Нацполіції письмове повідомлення за ознаками ст. 240-1 ККУ «Незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення, переробка бурштину».

Оперативна група прибула у пункт пропуску за лічені хвилини.

Каміння передали на експертизу, а водій вантажівки у супроводі поліції залишив межі пункту пропуску для проведення подальших слідчих дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підрив авто «Укрпошти»: поліція знайшла вкрадені гроші

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити