image
 |  2 16 Жовтня 2023 | 16:51

В залі були лише депутати: у Володимирі виділили гроші на потреби ЗСУ та СБУ

Лише депутати, окремі працівники міськвиконкому та представники військових частин були присутні на позачерговій сесії у Володимирській міськраді, коли там виділяли кошти на потреби ЗСУ та СБУ. 

Про це інформує сайт громади. 

Депутати розглянули проєкт рішення про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 01.10.2021 року №10/4 «Про затвердження Програми матеріально – технічного забезпечення військових частин, Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки і мобілізації в громаді на 2021 – 2025 роки» (зі змінами). Оскільки в проєкті рішення озвучувалась інформація з обмеженим доступом, у залі були присутні лише депутати, окремі працівники міськвиконкому та представники військових частин, які прийшли на пленарне засідання, аби розповісти, на які саме цілі вони просять фінансування.

Вислухавши усіх військовослужбовців, поставивши їм низку питань щодо необхідності фінансування тих чи інших потреб, більшість депутатів підтримали внесення змін до даної програми, виділивши тим самим із бюджету громади понад 21,2 мільйона гривень на закупівлю різного обладнання, техніки, а також ремонтні роботи.

Підтримали місцеві обранці й внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 23.02.2022 року №13/09 «Про затвердження Програми протидії екстремістським та терористичним проявам на території Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки», що передбачає виділення більш як 2,5 мільйона гривень на придбання спеціального обладнання для підрозділу СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, коли у Володимирі стартує опалювальний сезон

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити