image
 |  0 10 Серпня 2019 | 20:28

В зоні ООС загинув український військовий

Упродовж доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, є загиблий, передає УНН із посиланням на пресцентр ООС.

"Упродовж доби збройні формування Російської Федерації та її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню.

Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

За даними пресцентру, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Пищевика з напрямку Верхньошироківського – з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; неподалік Гнутового з напрямку Верхньошироківського – зі станкового протитанкового гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: в районі Світлодарська з напрямку Лозового – з автоматичного гранатомета; поблизу Луганського з напрямку Логвинового – зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

"Під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець Національної гвардії України", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні 5-та річниця Іловайської трагедії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити