image
 |  164 27 Квітня 2024 | 18:49

В ЗСУ спростували фейк про відведення танків "Абрамс" через безпілотники

47-ма окрема механізована бригада назвала фейком інформацію Associated Press про те, що Сили оборони відвели з лінії фронту надані Україні американські танки "Абрамс" через загрозу атак російськими безпілотниками.

Про це інформує 47-ма окрема механізована бригада у Telegram.

"Танки чудово показують себе на полі бою й ми точно не збираємося ховати від ворога те, що зазвичай примушує ховатися його самого. А тим більше — залишати нашу піхоту без такої потужної вогневої підтримки.

Але з якою метою, куди і що перекидають Збройні сили України — це не те, що ми будемо коментувати публічно.

Просимо довіряти лише перевіреній інформації та перед публікаціями матеріалів звертатися за офіційними коментарями до пресслужби".

Нагадаємо, 26 квітня американське агентство Associated Press із посиланням на військових чиновників США написало, що Сили оборони поки відвели з лінії фронту надані Україні американські танки "Абрамс" через загрозу атак зі сторони російських безпілотників.

Перед цим видання The New York Times писало, що протягом останніх двох місяців росіяни вивели з ладу 5 американських танків M1 Abrams із 31, які були відправлені в Україну минулої осені. Видання зазначало, що танки можна вивести за ладу за допомогою безпілотників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ втратила ще понад тисячу своїх вояків

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити