image
 |  441 16 Квітня 2024 | 16:16

Вакансія у Нововолинську: шукають начальника відділу будівництва і комунального господарства

Пропонують роботу начальника відділу будівництва і комунального господарства управління будівництва та інфраструктури виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Про це інформуєсайт громади, пише ВолиньUA.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста в галузі будівництва; вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Знання Конституції України та законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» та іншими законодавчими актами, нормативними документами, що стосуються роботи відділу.

Обов’язки начальника: здійснює керівництво діяльністю відділу, розподіляє обов`язки між працівниками та організовує виконання покладених на відділ завдань щодо реалізації державної політики у відповідних галузях.

Основна мета діяльності: реалізація державної політики з питань комплексного розвитку житлово-комунального господарства у сфері водо- і теплопостачання, водовідведення, експлуатації та ремонту житла, газопостачання й енергопостачання, дорожнього і зеленого господарства та благоустрою. Участь у розробленні проєктів програм економічного і соціального розвитку міста, цільових програм, спрямованих на підвищення рівня забезпеченості житлово-комунальними послугами та поліпшення їх якості, в тому числі з питань розвитку дорожнього господарства, благоустрою, енергозбереження.

Для участі у співбесіді просимо надсилати резюме на електронну адресу: [email protected]

Додаткова інформація щодо інших функціональних обов’язків на посаді, умов та розміру оплати праці, надаються відділом персоналу виконавчого комітету Нововолинської міської ради за телефоном +380985294442 з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську вишивають Рушник Пам’яті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити