image
 |  0 19 Лютого 2018 | 07:10

Вакарчук виступив із новою політичною заявою і згадав «кіборгів»

Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, який заявляв про відсутність планів балотуватися на пост президента, розповів, що успішний політик в сучасній Україні має бути «кіборгом». Про це 19 лютого 2018 року повідомляє сайт «Апостроф». Роздуми з цього приводу він виклав у своєму Twitlonger.
Людина, яка йде в політику або до виконавчих, або судових органів, повинна бути прикладом. Це як записатися добровольцем на фронт. Не буває так, щоб ти йшов на війну і не жертвував комфортом, спокоєм сім'ї, власною безпекою. Люди йдуть захищати свою країну, усвідомлюючи ризики. Саме цим добровольці надихають інших. Успішний політик в такій державі як сьогоднішня Україна має бути не просто добровольцем. Успішний політик в Україні сьогодні має дійсно бути «кіборгом», - написав він.
На думку Вакарчука, тільки власним прикладом і вчинками можна завоювати авторитет.
Генерал наказує, але спить в окопах з солдатами. Учитель веде учнів на гору, але їсть вечерю за одним столом з ними. Лікар лікує хворобу, але при цьому думає про те, як хворому полегшити біль. Вчений задоволений відкриттям, але радіє справедливим зауваженням від колег. Батько думає про те, що буде з його дітьми, коли його самого вже не буде на цьому світі, - пояснює свою позицію відомий співак, приводячи метафоричні приклади.
За словами лідера «Океан Ельзи», цими принципами повинен керуватися будь-який політик, який «претендує на місце в історії», а якщо не претендує – «нехай забирається назад у «тил».
Бо на фронті від таких - ніякої користі. Тільки зайву порцію каші з'їдають. Не місце таким політикам на «передовій»! - резюмує Вакарчук.
Як раніше повідомляв «Апостроф», в кінці минулого року Вакарчук увійшов до трійки потенційних кандидатів в президенти за рівнем довіри українців.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити