image
 |  4 25 Вересня 2020 | 15:57

«Ваш син потрапив в ДТП, потрібні гроші»: луцькі поліцейські спіймали шахрая

Працівники Луцького відділу поліції «вичислили» зловмисника за декілька годин. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Про це інформує поліція Волинської області.

«Доброї ночі, ваш син потрапив у ДТП, терміново потрібні гроші», - з такими словами о 2 годині ночі до літньої пенсіонерки зателефонував невідомий. Розгубившись, 82 - річна жінка погодилася на всі умови зловмисника, наготувала кошти і вже через деякий час передала йому 8 тисяч гривень. Опісля, зателефонувавши до сина, лучанка зрозуміла, що стикнулася з шахраями, тому негайно повідомила до поліції.

Поліцейські взяли в жінки всі важливі покази та негайно розпочали пошуки. Завдяки злагодженим діям правоохоронці вже близько 20 години вийшли на слід шахрая та спіймали його.

Зловмисником виявився 29-річний уродженець Луганської області. За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику повідомили про підозру у вчиненні злочину. До слова, санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років обмеження волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція відкрила кримінальну справу щодо службової недбалості під час ремонту «стадіону імені Сапожнікова»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити