image
 |  4 27 Червня 2021 | 10:38

Василь Сачко залишив посаду головного тpенеpа «Волині»

Василь Сачко – офіційно більше не головний тренер нашого клубу. Термін дії контракту керманича «Волині» завершився. Клуб та сам тренер за обопільною згодою вирішили не продовжувати офіційну співпрацю.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Футбольний клуб «Волинь» дякує Василю Вікторовичу за усі ті зусилля, які були спрямовані на благо нашої команди та клубу! Сподіваємося, що цей рік став дійсно хорошим та потрібним досвідом для його тренерської кар’єри, а також бажаємо успіхів у наступних починаннях!

Подякував клубу за співпрацю і сам Василь Сачко:

«Це був дуже цікавий та насичений рік, і я дуже дякую усім футболістам, тренерам та працівникам клубу за усі моменти, які ми пережили разом. Я дякую керівництву клубу, з яким у мене завжди були хороші відносини, а також уболівальникам, які, незважаючи ні на що, підтримували «Волинь» у потрібний момент! Також дуже бажаю успіху своїм наступникам – попереду ще багато нелегких, однак дуже цікавих сторінок в історії нашої з вами рідної команди!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волинь» завеpшила сезон домашньою поpазкою від «Чорноморця» 1:2 (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити