image
 |  0 24 Вересня 2022 | 21:41

Вбитий військовий Сергій Сова з Ізюма став Героєм України

Президент Володимир Зеленський посмертно присвоїв загиблому в Ізюмі військовому Сергію Сові звання Героя України – про це йдеться в указі від 24 вересня.

«За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі постановляю: присвоїти звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» СОВІ Сергію Олександровичу – старшому солдату (посмертно)», – йдеться в повідомленні.

Напередодні начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов повідомив, що тіло Сергія Сови передали рідним для поховання.

Військовослужбовець 93-ої механізованої бригади «Холодний Яр» Сергій Сова був одним із загиблих військових, тіла яких виявили під час ексгумації в звільненому Ізюмі. Він вважався безвісти зниклим з квітня. Фотографія фрагменту його руки з жовто-синім браслетом стала широко відомою як символ воєнних злочинів російської армії на окупованих територіях.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити