image
 |  238 24 Жовтня 2024 | 19:07

Вбив знайомого ніжкою від стола: на Волині затримали 29-річного молодика

Поліцейські затримали фігуранта, який наніс смертельні ушкодження знайомому.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області, - пише ВолиньUA.

За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Трагедія трапилась у Камінь-Каширському 18 жовтня.

До поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що виявив без ознак життя 55-річного сусіда. В оселі були хаос, безлад та сліди боротьби.

Судово-медична експертиза встановила, що смерть настала через нанесення тілесного ушкодження, ймовірно, ніжкою від стола, адже на предметі були сліди крові.

Поліцейські розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів, аби встановити причетного, а саме, опитували очевидців та свідків, переглядали камери спостереження, прочісували територію, аби розкрити цей зухвалий злочин в якнайкоротші терміни.

23 жовтня у Камінь-Каширському затримали причетного: ним виявився 29-річний знайомий потерпілого, мешканець сусіднього села. Чоловіки випивали, і в якийсь момент між ними виник конфлікт на побутовій основі. Тож молодик відірвав ніжку стола, наніс тілесне ушкодження, яке виявилось смертельним, та втік.

Завдяки злагодженим діям камінь-каширських поліцейських та управління карного розшуку ГУНП він понесе покарання за скоєне.

За процесуального керівництва прокуратури, йому оголосять підозру за ч.2 ст.121 Кримінального Кодексу України.

Читайте також: КП "АвтоПаркСервіс" у Луцьку освоїло нову нішу роботи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити