image
 |  1330 11 Серпня 2024 | 23:31

Вбивство двох військових на Волині: апеляційний суд не погодив довічне ув'язнення

7 серпня Волинський апеляційний суд розглянув справу про зміну міри покарання молодшому сержанту, якого визнали винним в умисному вбивстві двох військовослужбовців на Ковельщині – 48-річного батька та його 26-річного сина.

Про це повідомляє Суспільне.

Молодшого сержанта засудили на 15 років позбавлення волі. Спеціалізована прокуратура і потерпіла сторона просили застосувати до засудженого максимальне покарання – довічне ув’язнення.

Дружина та матір вбитих військовослужбовців Оксана Куцик розповіла, що наполягає на довічному позбавленні волі, бо винний у вбивстві її чоловіка і сина не розкаявся у скоєному.

Я досі не можу від цього оговтатись. Він (засуджений, – ред.) не мав права цього робити, забирати життя мого чоловіка і сина. Родичі обвинуваченого не намагалися виходити зі мною ні на який контакт. Щирого каяття і вибачення не було. За що він вчинив такий жахливий злочин – не відповів – сказала Оксана Куцик.

Детальніше - у сюжеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити