image
 |  0 17 Червня 2019 | 13:59

Вболівальники зустріли юніорську збірну України після перемоги на чемпіонаті світу

В аеропорту Бориспіль зустріли гравців і персонал молодіжної збірної України з футболу U-20, яка напередодні стала переможцем чемпіонату світу.

Про це пише УНІАН.

Новоспечених чемпіонів молодіжного чемпіонату світу зустріли декілька сотень вболівальників, передає Громадське. Після урочистої зустрічі гравці, вболівальники і журналісти направилися до Будинку футболу, де гравців молодіжної збірної привітали керівники Української асоціації футболу. Футболістам та персоналу вручили почесні нагороди асоціації.

Зокрема, юнацьку збірну України з футболу нагородили медалями Української асоціації футболу "За заслуги" та званнями майстрів спорту України міжнародного рівня, зазначає Радіо Свобода. Футболісти отримали відзнаки з рук народного депутата, президента Федерації футболу України Андрія Павелка і міністра молоді та спорту Ігоря Жданова.

Окрім гравців, медалі від УАФ "За заслуги" також отримали тренерський склад збірної на чолі з Олександром Петраковим і персонал, зокрема головний лікар В’ячеслав Попов і менеджер команди Олексій Некрасов. 

Як повідомляв УНІАН, 15 червня збірна України U-20 стала чемпіоном світу з футболу. У фінальному матчі українці з рахунком 3:1 обіграли збірну Південної Кореї. На світовій першості українська збірна виграла шість матчів з семи, а ще в одному зіграла внічию. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна вперше виграла молодіжний чемпіонат світу з футболу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити