image
 |  2 9 Лютого 2020 | 15:39

Вдаючи з себе благодійників, раніше судимі шахраї збирали гроші на вулицях Луцька (ФОТО)

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявили підозрілих осіб, які встановили намети на вулицях Кравчука та проспекті Соборності, та здійснювали збір коштів. Згодом встановили, що роблять це раніше судимі та без будь-яких дозвільних документів.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

"Після проведення перевірки було встановлено, що організатори БО "БФ Спарта" про дану акцію не повідомили Луцьку міську раду.

На місце було викликано екіпаж патрульної поліції, та СОГ, який встановивив, що дані особи мають судимість по різних статтях кримінального кодексу України, та на яких неодноразово скаржились громадяни Ковеля, Тернополя, Рівного, Вінниці, де вони проводили аналогічні акції", –  йдеться в повідомленні.

З дозвільних чи статутних документів, у представників БО "БФ Спарта" не було нічого.

"Інспекторами департаменту спільно з працівниками поліції було зобов'язано організаторів розібрати конструкції та було складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП, п.п.2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька.

Штраф за вказане порушення як на посадову особу від 850 до 1700 грн., – додають у Муніципальній варті Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За «іспанські» ліхтарі біля Верховної Ради, які виявилися китайськими, переплатили вдвічі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити