image
 |  0 8 Листопада 2019 | 08:47

Вдруге в Луцьку відбудеться «Осінній бал» для дітей та підлітків з інвалідністю

Учасниками цьогорічного заходу стануть громадські організації: «Сильні діти», «Повір у себе», «Янголята», «Кольорова капустинка», «Джерело життя», батьків дітей із синдромом Дауна, а також Луцький навчально- реабілітаційний центр.

Про це інформують організатори.

До організації та проведення свята долучаються: Реабілітаційний комплекс «Агапе», «Інклюзивні студії», «Кольори веселки», «Асоціація осіб із інвалідністю «Добродія в дії» та інші.

Відбувається захід за сприяння Луцької міської ради.

У програмі «Осіннього балу – 2019» танцювальні номери презентуватимуть діти й молодь із інвалідністю. Окрім того, разом із ними на танцмайданчик вийдуть їхні батьки, депутати Луцької міської ради, представники місцевих ЗМІ та навіть військовослужбовці Національної гвардії України.

Серед запрошених на свято гостей – Андрій Чмут, лідер гурту «Quant». У його виконанні присутні почують соло на саксофоні.

Завершить захід майстер-клас від добре відомого волинського хореографа Олександра Кашевського.

«Осінній бал – 2019» відбудеться 22 листопада цього року о 15.00 в культурно-розважальному центрі «Adrenalin City».

Читайте також: У Луцьку презентуватимуть книгу про Василя Стуса

Минулого року ці два колективи разом готувалися до «Осіннього балу – 2018». На святі вони представили танець «Полонез». Далі їхня співпраця продовжилася, а результатом стала постановка літературно-хореографічної композиції «Легенда про Луцьк».

Впродовж року «Аматори від Янголят» та «Лілея» відвідали кілька фестивалів та театральних зустрічей. Зокрема, «Особлива людина – особливий талант», «Червоноград приймає друзів», «Струни душі». Крім того, вони взяли участь у Міжнародному фестивалі аутистів ANCA у м. Аланія, Туреччина, де отримали відзнаки.

Там волиняни презентували унікальну програму «Реабілітація мистецтвом в інклюзивному форматі» та виставу «Легенда про Луцьк». Зазначена програма отримала багато позитивних відгуків від представників різних країн. Про неї говорили, як про один із методів дієвої терапії для людей з аутизмом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити