image
 |  4 20 Лютого 2019 | 17:57

Велогонщиця з Луцька Яна Беломоіна виборола призове місце у Греції

Лучанка Яна Беломоіна виборола 3 місце у міжнародній гонці S1 красу у Греції.

Про це спортсменка повідомила «ВолиньUA».

Це був перший старт велосезону, змагання проходили у Греції протягом чотирьох днів: пролог, два марафона та крос – кантрі. Останній етап, марафон виявився для української спортсменки Яни Беломоіної - вирішальним. Адже до останнього етапу вона займала 4-ту позицію. 

За 3 місце Беломоіній довелось боротися з італійкою та росіянкою, і на останньому етапі усе вирішилося.

Першу позицію посіла канадка, а другу - словенка.

«Поставила за ціль на 4-тий день працювати на максимум від старту до фінішу, щоб все-таки закріпитися в трійці та у мене це вийшло», - розповідає Яна Беломоіна.

Для втримання позиції, українській спортсменці доводилось багато працювати та викладатися по максимуму.

«Багато прийшлося працювати в голові групи, так як двом першим дівчатам головним завданням було зберегти свої позиції. Вони не хотіли працювати на мене, тому сиділи «на колесі», а я викладалась на максимум, щоб відпрацювати хвилини, які я програвала третьому місцю», - коментує Беломоіна.

Сама ж гонка далась важкою працею, так як дуже ранній старт. Спочатку на швидкості я почувалась не дуже комфортно так, як перед попередньо не було інтенсивних тренувань. Однак, вже згодом з кожним днем я більш адаптувалась до гонки, тому стало легше», - розповіла Яна Беломоіна.

Після змагань у Греції, спортсменка відразу полетіла на Кіпр, де готуватиметься до наступної багатоденної гонки, яка стартуватиме з 21 по 24 лютого.

«ВолиньUA» слідкуватиме за спортивними подіями та зичить лучанці Яні Беломоіній успіхів та першості в змаганнях.

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити