image
 |  0 26 Березня 2019 | 10:29

Велогонщиця з Луцька Яна Беломоіна виборола «золото» на міжнародних змаганнях

Велоспортсменка з Луцька Яна Беломоіна виборола «золото» на змаганнях з маунтинбайку, які відбувались у Словенії.

Про це спортсменка розповіла «ВолиньUA».

Лучанка Яна Бєломоіна виграла фінальну гонку міжнародних змагань Cyprus Sunshine Cup, випередивши бельгійку Мішель Гітчі та росіянку Крістіну Ілліну, йдеться на офіційному сайті змагань.

 «Результатом я задоволена!!! Ще одна перемога на початку сезону дає гарну мотивацію та впевненість у свої сили. Зі старту я не йшла лідером, так як перші 2 круга їхалось важкувато, не могла зловити свій темп; потім адаптувалась, вийшла на свою швидкість і рівно йшла кожен наступний круг! Ще до останнього кругу йшла 2-ою, а на останньому кругу змогла скоротити 20 секунд і пройти лідера з хорошою швидкістю , та з впевненим відривом фінішувати першою», - прокоментувала спортсменка Яна Беломоіна.

Незважаючи на важкі погодні умови, організатором вдалося забезпечити проведення змагань загальною довжиною кола 4,72 км по пересіченій місцевості.

Яна Бєломоіна з команди CST Sandd Bafang зустріла супротив лише до другого з п’яти кіл зі сторони Крістіни Ілліної. Після цього українка невпинно натискала і відривалася від суперниць, щоб впевнено здобути перемогу в Аматусі вдруге у своїй кар’єрі. Минулого тижня Беломоіна все ще намагалася слідувати темпу верхівки, але сьогодні в Аматусі вона, здавалося, зробила крок вперед після відновлення від травми, що переслідувала її минулого сезону.

Цієї неділі лучанка Беломоіна буде приймати участь у велогонці, яка відбудеться в Австрії.

«Гарно організована гонка, крута технічна траса та хороша конкуренція. Зараз час для відновлення та з новими силами до наступного бою уже у цю неділю у Австрії», - розповіла спортсменка.

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити