image
 |  2 11 Грудня 2020 | 08:32

Венедіктова не доплатила за проживання на держдачі, на яку й так мала «знижку», – «Схеми»

Генпрокурорка Ірина Венедіктова вирішила не доплачувати за проживання у державній резиденції комплексу "Пуща-Водиця" площею майже 700 квадратних метрів.

Про це повідомляють "Схеми" з посиланням на Офіс генпрокурора.

Після розслідування "Схем" про занижену вартість оренди резиденції Венедіктова обіцяла, що внесе доплату, якщо службова перевірка підтвердить занижену вартість оренди. У розслідуванні журналістів вказувалось, що плата за таку резиденцію вартує втричі дорожче, ніж платила генпрокурорка.  

"Жодних додаткових доплат за проживання в державній резиденції Ірина Венедіктова не здійснювала, оскільки орендна плата була сплачена нею відповідно до розрахунку до договору про надання у користування держрезиденції", – пояснили у відомстві. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині розшукують вандала: конфіденційність – гарантують (ФОТО)

На їх думку, місячна плата за користування державною дачею "повністю узгоджується з арифметичними розрахунками вартості користування 1 кв.м.майна, наданого в користування, та періоду, в який Ірина Венедіктова користувалась ним".

Так само вважають і у комплексі відпочинку "Пуща-Водиця" Державного управління справами.

"Венедіктовою І.В. сплачувались кошти за проживання у розмірі, передбаченому договорами користування будинком", – йдеться у відповіді.

Раніше "Схеми" повідомили, що генеральна прокурорка Ірина Венедіктова орендує державну резиденцію у комплексі відпочинку "Пуща-Водиця" Державного управління справами за цінами, вдвічі дешевшими за офіційну розрахункову вартість оренди інших будинків на території цього ж комплексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 49 «за»: Депутати Волиньради висловили недовіру голові ОДА Погуляйку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити