image
 |  4 27 Жовтня 2021 | 19:46

Верх майстерності та «нових технологій», - мешканці Нововолинська про ремонт доріг у громаді (ФОТО)

Мешканці Нововолинської громади обурені жахливим ремонтом дороги у селі Гряди. 

Про це написав Роман Костик у соцмережі facebook.

"Нарешті мешканці Нововолинської територіальної громади, що живуть в с. Гряди дочекались - частково позасипали ями по дорозі від монастиря до села. Саме частково позасипали, а не заасфальтували. Та ще видно ногами притоптали той асфальт. Тут не треба бути великим фахівцем дорожніх робіт, достатньо подивитись на фото. Верх майстерності та «нових технологій», «нові обличчя» керівників проявили біля містка по цій дорозі. Там ями засипали землею, перемішуючи з битим асфальтом, а зверху притрусили новим", - йдеться у дописі.

Мешканцям цікаво, скільки за це проплачено грошей громади? Що понаписували в калькуляціях до цих робіт? І в які кишені попливли гроші громади?

Нововолинці сподіваються, що отримають відповідь на ці питання від мера Бориса Карпуса.

"Наші з Вами гроші, шановні Нововолинці! Не набагато краще якість робіт і в центрі міста. Думаю, що через зиму цей асфальт зійде разом зі снігом. І чомусь усе це не цікавить наших правоохоронців та прокуратуру. Нікого не цікавить, як розтринькуються та закопуються народні гроші", - зазначив волинянин.

Зазначимо, що критику Борис Карпус не сприймає, а звинувачує у всіх проблемах попередню владу. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити