image
 |  0 20 Травня 2021 | 15:45

Весь Луцьк, крім мікрорайону ЛПЗ, з 20 травня - без гарячої води

У Луцьку повністю відключили гарячу воду у всіх мікрорайонах міста, за винятком мікрорайону ЛПЗ.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів директор ДКП "Луцьктепло" Іван Скорупський.

"У зв’язку із завершенням терміну дії Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу від ранку 20 травня ДКП «Луцьктепло» припинило надання послуги з постачання гарячої води від газових котелень. Таким чином, все місто зараз без гарячої води. Виняток - мікрорайон ЛПЗ, який отримує гарячу воду від котельні на твердому паливі по вулиці Боженка. Також ми приєднали до цієї котельні частину споживачів по вулиці Даньшина. Усі решта мікрорайони міста не мають гарячої води. І, на жаль, я не знаю, коли з'явиться можливість поновити її подачу", - зазначив Іван Скорупський.

Також директор "Луцьктепла" додав, що з 25 травня по 14 червня передбачається планове вимкнення котельні на вулиці Боженка. Тож у цей період часу гаряча вода зникне у всьому місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку викрали велосипед: камери зафіксували злочинців (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити