image
 |  0 26 Квітня 2023 | 12:51

"Ви це побачите": Данілов висловився про початок контрнаступу

Хоча питання про термін початку контрнаступу ЗСУ є закритим й обговорюється у вузькому колі, українці побачать, коли операція розпочнеться.

Українські війська нині готуються до звільнення територій. Про це в ефірі національного телемарафону розповів секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов, передає ВолиньUA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог зосередив наступи на трьох напрямках

Він не виключає, що російські війська з покращенням погоди також можуть піти в наступ. За словами Данілова, план контрнаступу доступний обмеженому колу людей. Деталі про час та місце його початку закриті. Такою інформацією володіють не більше трьох-п'яти осіб.

"Коли почнеться, ви все це побачите. Ми з вами розумітимемо, що почалося те, чого ми очікували. Де, коли ‒ це питання на сьогодні абсолютно закрите. Майте це на увазі", ‒ наголосив Данілов.

Він також додав, що останніми часом постачання зброї в Україну пришвидшилося. Це також впливає на підготовку до контрнаступу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити