image
 |  7 24 Листопада 2019 | 11:38

«Вибачтеся, Зеленський!» Гарант потрапив у скандал у річницю Голодомору (ФОТО)

Президент України Володимир Зеленський отримав нову порцію критики в мережі. Цього разу через річницю Голодомору.

Користувач Олексій Захарченко висловив обурення тим, що в момент, коли Зеленський з дружиною приніс свічку до пам'ятника жертвам Голодомору, там було порожньо.

Він заявив, що ще вранці десятки людей принесли до пам'ятника кошики, лампадки і букети, які до моменту виступу президента зникли.

"Шановний Володимир Зеленський, поясніть будь ласка, навіщо ви прибрали всі лампадки і квіти, які сьогодні українці поклали до меморіалу пам'яті жертв Голодомору? Закликаю вас вибачитися за неприпустимі і огидні дії вашої команди і протоколу! У демократичних європейських країнах за подібні "дії" вас би вже попросили піти..." – написав Захарченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День пам'яті жертв Голодомору свободівці привезли купу землі «слузі народу» в Черкасах

Як повідомляв OBOZREVATEL, 29 вересня Володимир Зеленський потрапив у гучний скандал:

Головний рабин України Яків Дов Блайх на щорічному Марші пам'яті жертв Бабиного Яру заявив, що Зеленський першим серед українських президентів не взяв участі у публічних пам'ятних заходах у день річниці початку розстрілів.

Об'єднана єврейська громада підтримала Зеленського і висловила протест проти заяв Блайха, назвавши його заангажованою політичною фігурою із зіпсованою репутацією.

Пізніше в мережі з'явилися фото з Бабиного Яру із Зеленським у темних окулярах і квітами в руках, на яких помітили протиріччя.

Прессекретарка президента України Юлія Мендель заявила, що Зеленський відвідав меморіальний комплекс "Бабин Яр" як приватна особа.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити