image
 |  0 12 Жовтня 2023 | 12:21

"Вибилися з графіка" - Буданов зробив нову заяву про закінчення війни

Повномасштабна війна в Україні не закінчиться до кінця року.

На те є об'єктивні та суб'єктивні причини, заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, передає "Українська правда". Йому нагадали попередню заяву про те, що в України були всі шанси закінчити війну вже цьогоріч.

"Вибачте, більшість із пояснень цього становить державну таємницю і це просто не для публічного обговорення. З часом це все стане зрозумілим. Ми вибилися з графіка, а не відстаємо. Це зовсім інакше тлумачення. Не все пішло шкереберть. Давайте без уточнення і роз'яснення цього всього - ми вибилися з графіка - нехай кожен зробить свій висновок", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрати Росії на фронті знову сягнули майже тисячі солдатів за добу

Водночас Буданов висловив сподівання, що Бахмут звільнять вже до 2023-го. Раніше головний розвідник країни заявляв, що росіяни фізично не можуть здійснювати довготривалі дії, а отже війна РФ проти України не буде довготривалою:

"Я не поділяю думку, що це буде тривала війна. Це моя особиста думка, яка базується на аналізі тих даних, які ми маємо насамперед щодо супротивника", - казав він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити