image
 |  2 31 Липня 2018 | 05:31

Виборців, які беруть «гречку», голова обладміністрації порівняв з тваринами

Виборці, які беруть від політиків продуктові набори, схожі на тварин.
Про це заявив голова Луганської обласної військо-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз в інтерв'ю "Апостроф", - пише "ГПУ".
Він зокрема розповів, як народний депутат із "Волі народу" Сергій Шахов роздає людям у регіоні цукор, що подають так, нібито люди голодують.
"Якщо депутат хоче допомогти вставити вікна в садочку - нехай приїжджає й вставляє. Якщо хоче військовим допомогти - будь ласка. Але якщо він хоче через канали та газети гадити тут, то цього робити не потрібно. Через це ми несемо іміджеві втрати. І коли Шахов роздає тут цукор жителям, то на тій території це подають так, що нібито нам їсти нічого. І це не іміджеві втрати Шахова або Луганської області. Це втрати всієї країни. І якщо ми хочемо, щоб у нас запрацювали закони, нам потрібно перестати брати цей цукор", - заявив чиновник.


Гарбуз навів паралель із тваринами.

"Живучи в лісі, я приручив своїх звірів до режиму прийому їжі. Як тільки стукав по відру, вони повинні були відразу прибігати. У результаті в них виробився рефлекс. Сьогодні відбувається те ж саме і з людьми. Вибори ще не почалися, але нас уже потроху підгодовують. І як тільки потрібно буде, всі прибіжать", - сказав голова Луганської обладміністрації.

Політтехнологи по-хамськи ставляться до майбутнього українців, - додав чиновник.
"А рефлекс Павлова зараз на нас спрацьовує швидше, ніж на тваринах. Якщо побіжимо за гречкою й цукром на наступних виборах, будемо падати ще нижче", - резюмував Гарбуз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ розслідує недостовірності у декларації нардепа Мартиняка. Вже є рішення суду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити