image
 |  7 22 Жовтня 2020 | 18:09

Вибори ректора ЛНТУ: оголосили перші результати

Відбулися вибори на посаду ректора Луцького національного технічного університету. Згідно з результатами голосування, другий тур таки відбудеться. Жоден із чотирьох кандидатів не набрав більше 50 відсотків голосів виборців, яких всього на дільниці у Луцьку було 532.

Про це інформує ВолиньPost.

Зазначимо, що вибори стартували без порушень о 9 ранку 22 жовтня на чотирьох виборчих дільницях Волині і завершилися одночасно о 15 дня.

Загальна кількість виборців, яку очікували прийняти на дільниці у Луцьку – 571, однак під час підрахунку бюлетенів повідомили, що 39 із них лишилися невикористаними, їх відразу ж «погасили».

Результати голосування на дільниці №1 у Луцьку:

Вахович Ірина Михайлівна – доктор економічних наук, професор, голова Волинської обласної ради здобула 232 голоси, трохи більше 40%

Ковальчук Олена Сергіївна – доктор педагогічних наук, професор отримала 5 голосів підтримки

Ляшенко Оксана Миколаївна – доктор економічних наук, професор – 44

Савчук Петро Петрович – чинний ректор університету, доктор технічних наук, професор, заслужений працівник освіти України – 241, трохи більше 42%

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передвиборчі баталії: на Волині відсторонили голову ДВК, який займався агітацією

Недійсними виявилися 2 бюлетені, не підтримали жодного кандидата 8 виборців.

Кандидати також очікують результати голосування на інших виборчих дільницях, коли ж їх підсумують, то прийматимуть рішення про проведення другого туру.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити