image
 |  2 17 Липня 2023 | 08:39

Вибух на Кримському мосту: "впав" проліт, рух зупинений (ФОТО, ВІДЕО)

Так званий "глава" окупованого РФ Криму Сергій Аксьонов повідомив, що на Кримському мосту сталася "надзвичайна подія", у зв'язку з чим рух на мосту зупинений. Російські ТГ-канали повідомляють, що на мосту "впав" проліт.

Про це написав Аксьонов у Telegram.

"На Кримському мосту зупинено рух: сталася надзвичайна подія в районі 145-ої опори з боку Краснодарського краю. Працюють правоохоронні органи і всі відповідальні служби. Проговорив із міністром транспорту РФ Віталієм Геннадійовичем Савельєвим, вживаються заходи для відновлення ситуації. Підтримуємо зв'язок із колегами з Краснодарського краю".

Водночас ТГ-канал "Baza" пише, що на Кримському мосту "впав" проліт, внаслідок чого загинули щонайменше 2 людини і ще одна постраждала.

ТГ-канал "Astra" з посиланням на місцевих жителів також підтверджує "падіння" прольоту на Кримському мосту.

"Перед цим було чутно щонайменше два вибухи", – пише канал.

Аксьонов закликав кримчан утриматися від поїздок через міст та "в цілях безпеки обирати альтернативний сухопутний маршрут".

Згодом ТГ-канал "Shot" опублікував фото наслідків вибуху на Кримському мосту.

Як згодом повідомили джерела "Української правди" нічна атака на Кримський міст була спецоперацією СБУ та ВМС.

Міст атакували за допомогою надводних дронів. Співрозмовник УП зазначив, що дійти до мосту було складно, але зрештою це вдалося зробити.

Раніше голова СБУ Василь Малюк заявляв, що міст є цілком законною ціллю для України і обіцяв розповісти деталі унікальних спецоперацій після перемоги.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити