image
 |  0 9 Жовтня 2018 | 18:28

Вибухи біля Ічні: військова прокуратура розглядає версію теракту

Як зазначається, наразі тривають допити чатових воєнізованої охорони ЗСУ, які здійснювали охорону території зберігання боєприпасів.


Про це повідомляє Тиждень.ua


Військова прокуратура Центрального регіону України повідомили, що серед версій щодо причини вибухів на території шостого арсеналу Міністерства оборони в Чернігівській області розглядають версію теракту. Про це у вівторок, 9 жовтня, повідомляє прес-служба прокуратури.
"За наявною інформацією, версію теракту слідство також не відкидає. Зокрема, вона також опрацьовується фахівцями оперативних підрозділів правоохоронних органів та Міністерства оборони України", – йдеться в повідомленні.
Як зазначається, наразі тривають допити чатових воєнізованої охорони Збройних сил України, які здійснювали безпосередню охорону території зберігання боєприпасів, та інших свідків події.
"Уточнюються завдані збитки. Інтенсивність вибухів зменшилася", – наголошується в повідомленні.
Нагадаємо, 9 жовтня близько 03:40  у Ічнянському районі Чернігівської області на території шостого арсеналу Міністерства оборони почалися вибухи. Евакуйовано близько десяти тисяч осіб.
Пізніше служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомила про заборону руху кількома дорогами державного значення, у зв'язку із вибухами на складах з боєприпасами поблизу Ічні .
Як повідомлялось, на території 6-го арсеналу Міністерства оборони під Ічнею у Чернігівській області станом на 7 годину ранку інтенсивність вибухів становить 2-3 вибухи на секунду.
Раніше президент України Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді через вибухи на території шостого арсеналу Міністерства оборони поблизу Ічні у Чернігівської області.
У Міноборони повідомили, що розглядають кілька версій щодо причин вибухів на території шостого арсеналу Міністерства оборони, зокрема, диверсію.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині закрили рух на декількох трасах через вибухи боєприпасів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити