image
 |  2 12 Липня 2021 | 22:47

Від 20 злотих за годину: оголосили вакансії для сезонних робітників у Польщі

Польща все ще чекає на сезонних робітників з України. Щодня з'являються нові вакансії, а оплата праці поступово зростає.

Про це повідомляє «24 канал».

Пропонуємо вашій увазі декілька свіжих вакансій, на які готові найняти й українців. Пропозиції доступні у різних регіонах Польщі та у різних галузях діяльності.

Вакансії для сезонних робітників у Польщі

У приморське селище Поберово шукають співробітників у продуктовий магазин. Робота по змінах. Роботодавець готовий допомогти з пошуком житла. Номер телефону для додаткової інформації – 783 298 817.

На півдні Польщі, у містечку Рабка-Здруй, шукають працівників з досвідом у компанію Plant World. Можливе також навчання коштом компанії. Обов'язки: проведення робіт по створенню та обслуговуванню садів, встановлення посівних та рулонних газонів, посадка рослин та вміння працювати з професійною садовою технікою. Необхідно мати водійське посвідчення категорії В – 535 130 388.

У курортному містечку Мендзиздроє шукають бармена для роботи у центрі. Робота сезонна, однак з можливістю продовження контракту на довший період. Оплата погодинна, від 20 злотих на годину, чайові, допомога з пошуком житла та робота у злагодженному колективі. Досвід роботи у галузі є обов'язковим – 785 856 199.

У Варшаві потрібні сезонні робітники для покосу трави та стрижки кущів. Робота 9 годин на день, оплата – 180 злотих щодня – 516 909 098.

У Щецині шукають жінок віком від 16 років для збору врожаю чорниці. Робота з 20 липня, а заробіток залежатиме від кількості зібраного врожаю – 665 625 666.

У Бидгощі потрібні працівники для збору черешні у садах. Роботодавець обіцяє конкурентну оплату праці – 697 612 285.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чехії ціна на українську соняшникову олію майже вдвічі нижча, ніж в Україні (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити