image
 |  2 23 Лютого 2021 | 08:48

Від пеpеломів до укусів тваринами: зі 107 пацієнтів луцькі лікарі госпіталізовали 77

22 пацієнти з переломами із 88 травмованих звернулися за медичною допомогою у травмпункт нашоі лікарні у минулі вихідні дні. До приймального відділення звернулося 107 пацієнтів, з них госпіталізовано - 77, надано амбулаторну допомогу - 30. 4 пацієнти були у стані сильного алкогольного сп’яніння, 2-х покусали тварини.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Луцька міська клінічна лікарня.

13 разів викликали вузьких спеціалістів з дому у позаробочий час. В операційному блоці хірурги виконали 33 оперативних втручань.

Проте, наші благодійники допомагають нам надавати медичні послуги на високому рівні. Одноразові рушники, туалетний папір, різноманітні мила,засоби для миття та чищення кухонного посуду, засоби для миття вікон, кахелю, туалетів, підлоги, господарські рукавиці, мішки для сміття - отримали нещодавно від ТОВ «ДЦ Україна» - оператора роздрібної торгівлі засобами для краси і здоров‘я.

За плідну співпрацю щиро дякуємо менеджеру з корпоративної соціальної відповідальності Марині Горностай. Успіхів, процвітання, розвитку і можливостей творити добро бажаємо сердечно!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через ожеледь за вихідні до Луцького травмпункту звернулося 73 травмованих (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити