image
 |  0 29 Грудня 2021 | 09:11

Видалені професії: яку вибрати*

Сучасна людина націлена на заробіток в інтернеті віддалено. Як же здійснювати вибір професії? Де можна заробити більше? Розглянемо які віддалені професії зараз у тренді.

1. Журналістика, копірайтінг. Заробляти написанням статей та новин не важко. Потрібно бути в міру ерудованою людиною, добре знати російську, українську мову і розуміти, чим зацікавити читача. Писати тексти можна на біржах статей, знаходити замовників на форумах та серед своїх знайомих. Якщо ви орієнтуєтеся в окремій сфері діяльності та можете про це красиво розповісти, то ваші роботи матимуть велике визнання.

2. Покер. У покер можна грати онлайн, наприклад, у румі GGPokerok. Відгуки про нього читайте тут: https://poker-experts.com.ua/ru/rumy/ggpokerok/otzyvy/. Можна грати у будь-якому іншому румі з високим рейтингом. Ця гра стала сьогодні багатьом джерелом непоганого доходу. За допомогою математичного аналізу, підрахунку ймовірностей, можна побачити ситуацію та вигідно користуватися нею. Онлайн покер дозволить отримувати хороші гроші, при цьому життя буде задоволеним.

3. Робота із дизайном, графікою, ілюстраціями. Для цієї професії необхідні вміння у графічних редакторах та навички, властиві художникам. Але за бажання отримати знання можна, прослухавши пару курсів на тему. Перші замовлення знайдуться на біржах фрілансу. Здобувши досвід, простіше влаштуватися віддалено з оформленням договору та повним соціальним пакетом у великі компанії.

4. Програмування. Щоб виявити себе у цій сфері, потрібно мати аналітичне мислення, розуміти основи професії. Якщо ви знаєте одну з мов програмування і легко пишите коди, то приступайте до пошуку роботи. Доведеться отримати додаткові навички. Стане в нагоді знання англійської мови, математики, інформатики. Пошук вакансій потрібно вести по всіх напрямках, подаючи заявки та резюме на біржах фрілансу, на тематичних сервісах. Якщо ви розумієтеся на пристрої мереж та комп'ютерної техніки, то можна шукати роботу і в цьому напрямку.

5. Просування сайтів, реклама, розкрутка у соціальних мережах. Розбираючись в основах інтернет-маркетингу, можна добре заробляти, не виходячи з дому. Віддалених оптимізаторів шукають фірми та великі компанії. Від претендента потрібні початкові знання та бажання розвиватися, все інше пізнається під час проходження практики. Пошук ведеться на просторах фрілансу. Більш просунутий варіант – створити свою фірму з просування сайтів. Така робота вимагатиме умінь залучати клієнтів та пропонувати їм свої послуги.

Видалених професій насправді дуже багато. Вибирати потрібну потрібно, виходячи з наявних знань, умінь, прагнень. Подумайте, де ви почуваєтеся більш компетентним, до чого більше лежить душа, і визначайтеся з роботою.

Джерело: Poker-Experts

Автор: Данило Безруков

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити