image
 |  241 13 Лютого 2024 | 18:44

Відбувся штрафом: волинянин показував геніталії дітям

На Волині судили уродженця села Столинські Смоляри Рівненської громади Ковельського району, який оголював статевий орган перед двома малолітніми дівчатами.

13 серпня 2023 року близько 18:00 обвинувачений приїхав велосипедом до будівлі закинутого млина в селі Рівне, де гуляли дві малолітні дівчинки. Чоловік розстібнув комбінезон та оголив перед ними свій член, після чого діти втекли. Про цей інцидент одна з дівчат повідомила мамі, а та звернулася в поліцію, - пише Zaxid.net.

За висновком судово-психіатричного експерта, волинянин «страждає на легку розумову відсталість із деякою емоційно-вольовою нестійкістю, що не позбавляє його здатності усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними». Тому застосування примусових заходів медичного характеру не потребує. Відомо, що обвинувачений розлучений та ніде не працює.

Суд визнав винним чоловіка у розбещенні неповнолітніх (ч. 2 ст. 156 КК України) і призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років, проте замінив його на три роки іспитового терміну. Крім того, він має заплатити по 30 000 грн моральної шкоди для кожної з постраждалих дівчат. Вирок можна оскаржити в апеляційному суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За розбитий у центрі Луцька відомий «Запорожець» чоловік отримав штраф 850 гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити