image
 |  5 29 Серпня 2022 | 12:39

Відчепіться від генерала Кривоноса

Кримінальні справи треба відкривати не на тих, хто у чиїйсь хворій уяві «незаконно» захищав Україну з 24 лютого, а на тих, хто за законом був зобов’язаний це робити і не захищав.

І не просто відкривати чи відкладати на потім, а діяти за законами воєнного часу. Взагалі не розумію формулювання «незаконно захищав» нашу землю.Землю, яка  належить нам споконвіків.На яку прийшов відвічний ворог.

Це не право, а наш природній обов’язок його вбивати, не чекаючи будь-яких наказів чи розпоряджень. Відкрити справу проти генерала Кривоноса - це у стилі Порошенка. Той теж любив відкривати справи проти політичних опонентів «цинічних бандер». Для нього це погано закінчилося.

Пане Верховний Головнокомандувач, генерал Кривонос є на службі нації і має бути на службі держави. Навіть якщо вам не подобаються його різкі висловлювання. Ворог в Кремлі. Давайте відкладемо час на політичні розборки після перемоги. А якщо є зайва енергія сформуйте штурмовий підрозділ з прокурорських приміром чи суддів. Їх тут не вистачає на передовій. І відчепіться від генерала Сергій Кривонос

Маю честь, солдат-гранатометник 5 окремого штурмового полку «Мамай».

Юрій Сиротюк, боєць 5-го окремого штурмового полку, заступник голови ВО "Свобода"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити