image
 |  322 15 Червня 2024 | 21:14

Відібрали кандидатів на отримання стипендії «Майбутнє Володимира»

Експертна комісія з призначення стипендії Володимирської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира» розглянула 17 поданих кандидатур, з яких потрібно було відібрати десять.

Про це пише Слово правди.

Адже згідно з положенням про ці стипендії, по 20 їх відсотків передбачені за досягнення у трьох галузях – навчальній та науково-дослідницькій діяльності, краєзнавчій роботі, у спорті, у культурі, а 40 відсотків – за досягнення у трудовій та громадській діяльності.

Після обговорення вирішено винести на розгляд депутатів міської ради проєкт про призначення цих стипендій Анастасії Бабенко – завідувачці сектором охорони, використання та реставрації пам’яток адміністрації заповідника «Стародавній Володимир»; Дарині Даниленко – вчительці-логопедині ЗДО № 2 «Казка»; Наталії Дуді – викладачці музичної школи; Анастасії Зіньчук та Аліні Назарчук – концертмейстрці та керівниці колективу КЗ «Центр культурних послуг»; Владиславу Панченку – вчителю фізичної культури ліцею № 3; Іллі Поліщуку – студенту педколеджу; Віктору Смичуку – тренеру-викладачеві ДЮСШ імені Олексія Зінкевича; Марії-Вікторії Смолярчук – фахівчині з роботи з молоддю філії «Володимирський молодіжний центр» «Центр культурних послуг»; Артему Щербині – вихованцю ДЮСШ імені Олексія Зінкевича.

Остаточне рішення щодо призначення стипендій буде прийняте на черговій сесії міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День міста у Володимирі відзначатимуть раніше

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити