image
 |  0 7 Березня 2018 | 14:10

Виділенням «бурштинових» земельних ділянок у Маневицькому районі Волині займаються слідчі СБУ

За документами, які надали постійні комісії Волинської обласної ради щодо виділення земельних ділянок у Маневицькому районі, прокуратура області розпочала кримінальне провадження. Досудове розслідування по ньому здійснює слідчий відділ УСБУ в області.
Про це йдеться в листі на адресу облради, що надійшов із Департаменту захисту економіки Нацполіції України.
Підставою для відкриття кримінального провадження стало спільне рішення постійних комісій обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, та з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією від 23 січня 2018 року №2/1, скероване у правоохоронні органи.
У ході проведення перевірки було відкрите кримінальне провадження №4201703000000183, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.
Наразі слідчі дії у цьому кримінальному провадженні проводять слідчі УСБУ в області.
Нагадаємо, що спільне засідання цих двох комісій призвело до словесних баталій, після чого голова постійної комісії Волинської обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією Анатолій Вітів виграв суд щодо необгрунтованих «бурштинових» заяв голови Маневицької РДА Андрія Линдюка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити