image
 |  146 16 Грудня 2023 | 19:21

Відкрили головну ялинку Володимира

Вчора у парку "Слов'янський" відбулось дійство, присвячене відкриттю головної різдвяно-новорічної ялинки Володимирської громади.

Про це інформує сайт громади.

На свято до малюків завітав духовий ансамбль "санта-клаусів" з дитячої музичної школи, а ще багато казкових героїв і, звісно ж, святий Миколай, з якими діти досхочу танцювали під запальні мелодії та кружляли біля ялинки.

Зазначимо, що уже другий рік поспіль у Володимирі не встановлюють ялинку на площі Героїв, прикрашаючи натомість вічнозелену красуню у парку. Різдвяно-новорічну ялинку вбрали до цьогорічних свят у гірлянди та прикраси, які були придбані ще у минулі роки.

Як і торік, навколо ялинки упродовж свят працюватимуть торгові ятки зі смаколиками. Серед новинок - алея янголів, крізь яку потрібно пройти, перш ніж потрапити до ялинки. Янголів-охоронців, що символізують захист України нашими мужніми воїнами, виготовили до свят працівники навчальних закладів нашої громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі представили нового очільника поліції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити