image
 |  41 25 Вересня 2020 | 18:08

«Відморожений на всю голову» луцький активіст вразив цинічною заявою

Скандально відомий луцький активіст Ігор Левчук, який ревно бореться за збереження історичної спадщини міста, вкотре ганебно опустився в очах лучан. Від так, чоловік опублікував у своїй групі "Збережемо древній Лучеськ" у Facebook пост про померлого напередодні працівника Луцької муніципальної варти.

Про це пише Під прицілом.

Нагадаємо, нещодавно після тривалої боротьби з важкою хворобою помер працівник департаменту муніципальної варти – інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста Оксенюк Роман Сергійович.

Проте, Ігор Левчук на широкий загал написав те, що смерть молодого хлопця – це ніщо інше, як "розплата" за "руйнацію" Старого ринку. Що прокльони та сльози базарників "зробили свою справу" і таким чином молодий чоловік поплатився за все скоєне.

Нагадаємо, працівники муніципальної варти уже протягом кількох місяців намагаються провести демонтаж торгових конструкцій на вулиці Замковій, які встановлені там незаконно. Проте підприємці базару не дозволяють провести демонтаж. 

І от зараз вся ситуація із Старим ринком та базаринками уже дійшла до абсурду, коли "борець за справедливість" Ігор Левчук змішав все грішне з праведним та цинічно висловився про смерть молодого чоловіка, не гребуючи ніякими нормами моралі та не боячись навіть Бога.

"Хлопці взяли на себе стільки негативу, стільки проклять та сліз... А це не проходить безслідно. Воно ще їм в житті довго буде аукатись... Шкода, що вони цього не розуміють..." – йдеться у дописі Ігоря Левчука.

Лучани ж у свою чергу гостро відреагували на такі низькі слова активіста та зазначили, що він дуже низько опустився, спаплюживши пам'ять хлопця.

Зокрема лучанин Alex Mirchuk пише, що Левчук "відморожений на всю голову", про якого, на відміну від померлого хлопця, ніхто не скаже й доброго слова, адже це ватний активіст, який сумує за комунізмом і радянським совком.

"Яким відмороженим на всю голову потрібно бути, щоб писати оце в групах? Я знаю батьків цього хлопця і самого Романа. Звичайний хлопець і звичайна родина, які ніколи нікому не робили зла і про яких завжди відзиваються лише добре. І знаю хто такий Левчук, про якого, аби з 10 людей сказали добре. Яка смерть має бути в дописувачів і коментуючих такі пости?" – пише розлючений чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська прокуратура викрила деталі затримання мера на хабарі: назвали спільників

Додамо, 25 листопада 2017 року вся Україна в жалобі вшановувала пам'ять загиблих земляків в часи Голодомору 1932-1933 років. У цей день у Луцьку незрозумілі особи такі як псевдо-громадський активіст Ігор Левчук та інші співчуваючі "русскому миру" організували із першого погляду "невинний" кіноперегляд радянського фільму "Право на крила", який через непрямі канали був спонсорований і зроблений російськими спецслужбами в рамках програми про "формування толерантності до східного сусіда та дискредитації національно-патріотичного руху в Україні". Проте, захід тоді не відбувся, його зірвали націоналісти з "Національного корпусу" і ВО "Свобода", які заявили, що показ такого фільму у день пам'яті жертв Голодомору – провокація.

Окрім того, близько пів року тому у помешканні борця за історичну спадщину правоохоронці провели обшуки та вилучили вогнепальну зброю, на яку він не мав ніякого дозволу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити