image
 |  256 11 Серпня 2024 | 15:23

Відома українська співачка різко висловилася про зрадницю Лорак

Українська співачка Катерина Бужинська різко висловилася про запроданку Ані Лорак, яка живе в рф та підтримує путінський режим. Виконавиця заявила, що колега зрадила батьківщину заради власної вигоди.

Про це пише УНІАН, повідомляє  "ВолиньUA". 

Бужинська зізналася, що багато років тому їх дещо об'єднувало з Лорак, яка нещодавно зробила цинічну заяву про "мир у світі". За словами артистки, разом із запроданкою вони займалися вокалом у викладачки з Чернівців Марії Когос. Проте зараз Катерина засуджує вчинки втікачки та не хоче мати нічого спільного з нею.

"Звісно, я Лорак засуджую, адже вона продалася за гроші. Треба мати совість і гідність і не забувати Батьківщину та свій народ", – наголосила співачка в інтерв'ю для видання "Телеграф".

Виконавиця поділилася, що в Чернівцях на Театральній площі є "алея Слави". На цій "алеї" розміщені портрети українських зірок, зокрема, Софії Ротару, Іво Бобула, Бужинської, а донедавна там було фото і зрадниці Лорак. Однак містяни позбавили зрадницю такої честі.

"Так от "зірку" Ані Лорак люди розбили вщент, бо вони дуже обурені", – зазначила Бужинська.

Катерина каже, що не розуміє позицію колеги щодо війни. Поки рідні та друзі Лорак гинуть від російських обстрілів в Україні, втікачка насолоджується життям та заробляє криваві рублі в Москві.

"Мені не зрозуміла позиція, коли кажуть, що мистецтво поза політикою. В час, коли вбивають дітей і українці страждають, не може публічна особа мовчки стояти осторонь і не висловлювати свою думку з приводу того, що відбувається", – підсумувала артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині зменшується кількість корів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити