image
 |  0 14 Лютого 2021 | 12:36

Відома волинська учасниця національно-визвольних змагань відзначає 90-річний ювілей

Сьогодні, 14 лютого, відзначає свій поважний 90-річний ювілей донька репресованого, членкиня громадської організації «Волинська ветеранська спілка політв’язнів і репресованих», членкиня Волинського крайового Хрестовоздвиженського Братства, членкиня Волинського крайового Братства ветеранів ОУН-УПА імені полковника Клима Савура, відома на Волині поетеса і літераторка Сіма Кордунова.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик.

"Від імені Волинської "Свободи" спільно з побратимами з Волинської ветеранської спілки політ'язнів і репресованих привітали ювілярку з цим поважним ювілеєм. Побажали міцного здоров'я, невичерпної енергії та наснаги, Божого благословіння ще багато десятків літ вершити українську справу та перемагати ворогів нашої Нації", - йдеться в повідомленні.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу боротьби за незалежність України, активну життєву позицію та національно-патріотичне виховання молоді, а також з нагоди особистого ювілею – 90-річчя від дня народження гості вручили Кордуновій Сімі Дмитрівні Почесну грамоту Волинської обласної ради та цінний подарунок – наручний годинник – від керівництва обласної ради.

"Сердечно бажаємо Вам, Сімо Дмитрівно, жити й творити, а також у доброму здоров'ї та гуморі разом зустріти ще й сторічний ювілей!" - додає у своєму дописі Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активістка «Студентської Свободи» стала на захист дітей, яким намагаються нав’язати ЛГБТ-цінності

Відео про цінності Сіми Кордунової:

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити